Now on-air: sCOOLradio non-stop

Muziek kleurt je leven

Dj worden

bij sCOOLradio

Word dj bij sCOOLradio!

Doe je niets liever dan presenteren? Ben jij dag en nacht met muziek bezig? En wil jij jouw stem laten horen op de radio? Mooi. Dan ben je van harte welkom in ons team!

Wat ga je doen?

Bij sCOOLradio krijg je één keer per week les over het radiomaken. Je leert hoe je het beste kunt praten op de radio, je leert de handige kneepjes van het vak, je leert hoe al die knopjes en schuifjes werken en nog veel meer..! Begeleiders en wat oudere dj's van sCOOLradio verzorgen de lessen en zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt on-air.

Alles wat je in de lessen leert, gebruik je in de praktijk, voor je wekelijkse programma. Elke dj heeft een programma die hij alleen, of samen met iemand anders presenteert. Natuurlijk krijg jij dit ook.

Je gaat ook wel eens op uitstapje. Heel het team gaat ergens, tijdens schooltijd, heen. Dit is elk jaar anders. Afgelopen jaar gingen we bijvoorbeeld naar Omroep Brabant, in Eindhoven. Naast radiomaken, doe je ook van alles achter de schermen. sCOOLradio heeft bijvoorbeeld SeriousFest 2014 georganiseerd: het schoolfeest van het TBL, waarvan de opbrengst naar 3FM Serious Request ging.

Kortom: er is van alles te doen. Je leert heel veel en je doet heel veel. En, wie weet word jij de nieuwe Giel Beelen!

Hoe word ik dj?

In schooljaar 2016-2017 komen er audities om dj te worden. Hierover volgt later meer info.

Nu on-air:

sCOOLradio non-stop

Non-stop

Altijd.

Luisteren in nieuw tabblad Geen geluid?

Copyright ©2015 - 2017 sCOOLradio - sCOOLradio is een onderdeel van Het Hooghuis - In samenwerking metDownload onze app voor Apple en Android.

Deze website gebruikt cookies.